۱۳۸۹ مهر ۲, جمعه

کپک رُب 2-نان روگِن

چند نکته که از معلّممان پرسیدم در مورد جلوگیری از کپک زدن رُبِّ گوجه فرنگی در یخچال
1- اگر رُب هایی می خرین که به شکل کنسروهای فلزی هستند حتماً درِ رُب را کاملا از ظرف جدا کنید و از یک درِ پلاستیکی که گویا در بازار های مملکت پیدا می شود برای پوشاندن ظرف استفاده کنید. (در ظرف سِرِلاک این در مشاهده شده است)
2- با قاشق فلزی از ظرف رُب برندارید.
3- به هیچ وجه قاشق خیس و یا آغشته به روغن را در ظرف رُب فرو نکنید.
4- وقتی که مقدار رُبِّ مورد نیازِ خود را از ظرف برداشتید، دیوارۀ داخلیِ ظرف را  که احتمالاً در هنگام کار آغشته به رُب شده است را خوب پاک کنید.
اگر غیر از این ها که نوشته شد تمهید دیگری می شناسید ک..ا..منت بگذارید

وَ

به برخی از بیماران ، فکر کنم بیماران قندی، از طرف پزشکان خوردن نان روگِن پیشنهاد می شود. با اطلاعات اخیر من بسیاری از نانوایی های فانتاستیکِ تهران از روگِن که ماده ای تیره و وارداتی است استفاده نمی کنند و به جای آن پودر کاکائو می زنند. من نمی دانم همان خاصیتی را که روگِن دارد را کاکائو می تواند داشته باشد یا نه ولی از روگن دار بودن نانی که می خرید اطمینان حاصل کنید و به صرف تیره بودنِ نان، روگن دار مپنداریدش!!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر